Vanaf het nieuwe seizoen gaan het brugkoor en het jeugdkoor beide repeteren op de locatie de Zyp: 
P. van Anrooylaan 3
6815 GT  Arnhem
 
De reden is dat beide koren samen gaan repeteren voor het jubileumconcert van het Apeldoorns Vocaal Ensemble met de uitvoering van The Mass of the children. Een prachtig werk, waarbij de koorschool een zeer belangrijke rol speelt. 
 
Koorklas 1 blijft gewoon op woensdag op de Parcivalschool repeteren. 
Zwanebloemlaan 4
6832 HG  Arnhem
 
Koorklas 2 wordt gestart als er voldoende kinderen zich aanmelden. 

De Koorschool Arnhem heeft zondag 16 december meegewerkt aan de Festival of Lessons and Carols in de Grote Kerk te Almelo, samen met het Apeldoorns Vocaal Ensemble olv van dirigent Thea Endedijk-Griffioen. De middag was een aaneenschakeling van bijbellezingen en liederen, engelse carols en motetten; allemaal rond het kerstverhaal.

Alle groepen van de Koorschool deden hieraan mee, zowel samen als apart.

Bijzonder was ook, dat de Koorschool samen zong met het volwassen koor; bv. bij Once in royal Davids city, het processielied bij aanvang, maar bv. ook bij het Gloria van John Rutter, uit the Mass of the children: Hier hadden de kinderen hun eigen zangrol.

Met twee groepen gaf de Koorschool Arnhem haar eindconcert. Koorklas 2 en het Jeugdkoor: samen 20 kinderen. Enkele liederen worden altijd samen uitgevoerd, zodat jongeren leren van de ouderen. Hoogtepunten waren: Sambalele en Oliver, waarbij de presentatie het helemaal af maakte. Het jeugdkoor zong o.a. Don’t stop me now van Queen. Een spetterend en kwalitatief goed concert.

Een maal in de twee jaar is de Koorschool Arnhem te gast bij de Nationale Opera in Amsterdam. De kinderen zingen met veel andere kinderkoren samen een operalied en leren van alles over wat een opera is en wat erbij komt kijken. (kostuums, theater, presentatie, decor enz.). Ze staan meestal voor het eerst van hun leven op een groot operapodium. Dit keer ging het over hoe je mensen en kinderen uit andere culturen beter kunt leren kennen door samen soep te maken. Het werd dan ook een mini-opera met als titel: De wereld in een pan.